Afscheid

Lieve volgers van Theo,

Heel graag had Theo dit laatste blog zelf geschreven, zoals hij overal graag de regie had. Het lukte hem jammer genoeg niet meer, maar wij hopen het een en ander in zijn geest te verwoorden.

In het blog van 20 januari schreef Theo nog dat hij hoopte dat zijn klachten de immunotherapie niet in de weg zouden staan. Helaas heeft de tijd ons ingehaald en durfden de artsen de therapie niet meer aan omdat zijn lichaam dat niet meer aan kon. Daarna is het razendsnel gegaan. Na nog een aantal ziekenhuisopnames is Theo naar huis gekomen voor het laatste stuk van de rit in de achtbaan.

We hebben er met het hele gezin, gesteund door ongelooflijk veel lieve mensen om ons heen, een mooie tijd van gemaakt, met onbetaalbare momenten die we koesteren in ons hart.

Onder jullie zijn ongetwijfeld mensen van wie wij niet weten dat ze het blog volgen en die daarom niet persoonlijk een kaart ontvangen. Dat maakt je zeker niet minder welkom bij het moment waarop we het leven van Theo gaan vieren. Daarom onderstaand de kaart met alle informatie.

Dank voor jullie belangstelling en steun in de afgelopen jaren,
Liefs,
Kitty, Remy, Danielle, Yannick, Stefanie, Lars, Ralph, Femke, Melissa

19 gedachten over “Afscheid

 1. ❤❤❤
  Dat jullie een hecht gezin zijn dat wisten we natuurlijk al lang! ( ja dat kost me een euro😉)
  Maar de wijze waarop jullie hem de laatste 2,5 week naar zijn afscheid hebben begeleid is echt ongelooflijk mooi, intens en hartverwarmend!!!
  Heel veel respect voor jullie allemaal!
  En natuurlijk heel veel sterkte de komende tijd!

 2. Jeetje hier schrik ik van…ik miste zijn praatje al een tijdje…en zat te wachten op jullie reisverhalen
  Vaarwel Theo…rust zacht
  Sterkte voor familie en vrienden
  Grt Marja Hauser ( oud buurmeisje)

 3. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.. Theo is n gelukkig mens met zoveel lieve mensen om zich heen! Koester de herinneringen ♥️💕

 4. Kitty en familie, ik heb dit blog vanaf het begin van een afstandje gevolgd. Ik kende Theo niet, maar alleen Kitty, en zelfs dat van heel lang geleden, dus het voelde een beetje als gluren. Ik heb daarom ook nooit gereageerd, maar ik had bewondering voor de manier waarop Theo met zijn ziekte omging, en hoe jij, Kitty, hem daarin steunde.
  En dan nu dit trieste bericht… Ik wens jullie allemaal deze dagen, vrijdag en de tijd daarna veel sterkte met het verwerken van de afgelopen maanden en het verlies van jullie Theo.

 5. Lieve Kitty en familie.
  Ik ken Theo al wat jaren en heb zijn blog en jullie verhalen altijd gevolgd. Live in de lesauto en later online. Theo was en blijft een topper en wat was hij trots op jullie allemaal. Uit al zijn verhalen kwam altijd weer naar voren dat hij een ontzettend gelukkig man was en dat hij blij was met jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte met het dragen van dit verlies. Ik weet dat jullie veel lieve mensen om jullie heen hebben. Ik zal zeker op het afscheid aanwezig zijn.
  Veel liefs Tessa

 6. Lieve theo wat ga ik je missen las je verhaal altijd maar dan toch die kaart. Ben vereerd dat ik je mogen kennen. Kitty ik zal er altijd zijn mocht me nodig hebben. Lieve Theo vriend bedankt

 7. Kitty & familie.
  Ik betreur het nog steeds dat we jou & Theo (via onze bruiloft 📸) Val d’Orcia, Cortona en de rest van Toscane niet meer hebben kunnen laten ervaren. Veel sterkte met dit verlies. In tijd liggen de mooiste herinneringen 🌅! Forza 🙏🏼
  Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.