Waar wordt je blij van?

Dingen doen die je blij maken

9 februari 2018 – Even een kort ongepland bericht tussendoor, ik moet dit even kwijt.

Als je je niet lekker voelt, ziek bent, down voelt dan is het goed om dingen te doen waar je blij van wordt. Daar krijg je energie van, ga je je beter door voelen. Tenminste meestal 😉

Nu ben ik de laatste tijd niet altijd even happy maar meer daarover in mijn volgende blog. Ik wilde nu het volgende eerst even kwijt! Komt ook omdat ik Guus heb beloofd ook leuke dingen te schrijven 😉

Vanochtend vroeg had ik mij voorgenomen om te gaan spinnen bij Pim (instructeur bij Arendse) om daarna nog een stukje te gaan zwemmen. Het spinnen ging eigenlijk heel erg goed en dat is zo lekker. Ik kon niet alles meedoen, ik deed het echt in mijn eigen tempo maar man wat voelde dat goed zeg. Pim kwam nog even buurten en dat doet ook goed 😉 Fijne gast is dat.

Na het spinnen toch even gespiekt hoe druk het zwembad is want als het druk is, is het niet fijn zwemmen. Maar het was heel erg rustig. Dus toch maar even een duik genomen… oh nee duiken mag niet (kan ik ook niet trouwens ;-)) dan maar in het water glijden en een paar baantjes trekken. Wat is dat lekker zeg, ga ik vaker doen.

Na het douchen naar huis en een cracker gegeten. Die cracker is iets nieuws want ik loop sinds een maand of twee bij een diëtiste, Anna. Drie tussendoortjes op een dag helpt echt goed, ik ben al 6 kilo afgevallen en begin me echt goed te voelen. Dus na de cracker even naar de garage voor de Zoe in Etten-Leur. Deze krijgt een nieuwe antenne zodat de navigatie, radio en de klok weer werkt. Dit verloopt volgens afspraak. Ik heb weleens anders meegemaakt met de garage maar vandaag niet dus dat is fijn.

Bij thuiskomst even een boterham gegeten, met natuurlijk mager beleg en pindakaas (100%). Anna kan trots op mij zijn! Ik lig na de lunch even weg te doezelen maar wordt wakker gemaakt door de deurbel.

Bianca is hier voor een potje schaak en misschien gaan we nog wat fotografie dingen doen. Een paar weken geleden heb ik haar een schaakspel voor haar verjaardag gegeven en sindsdien is ze daar erg mee bezig. Leuk om te zien! Een potje schaak dus… We zijn lekker aan het kletsen, schaken, thee drinken en zo zijn we ineens twee en half uur verder als we klaar zijn. Ik heb gewonnen maar man dat was best lastig. Bianca kan pas sinds een paar weken schaken en ik doe het al een jaar of veertig. Is zij zo goed of ben ik zo slecht… Ze kan het mij erg lastig maken en dat is best leuk om te zien. Ben trots op haar! Helaas geen tijd meer om te Photoshoppen maar dat komt de volgende keer wel.

Na het schaken de boodschappen gehaald, Kitty van het station gehaald en toen zijn we naar Jos en Marina gegaan voor onze vrijdagavond date. Iedere vrijdag eten we bij elkaar en dat is altijd gezellig zo ook vanavond.

Kortom, waarom ik dit kwijt wilde staat eigenlijk boven aan dit bericht. Als je dingen doet die je blij maken dan vergeet je (even) je zorgen. Dit geeft energie en maakt dat je je beter voelt. Vandaag was een goede dag, ik ben blij!

2 gedachten over “Waar wordt je blij van?

  1. Leuk inderdaad om dit soort dingen te lezen.
    Schaken met Bianca is wel een dingetje dus 😂
    En blij dat je antenne het weer doet.
    Jammer dat het toen bij mij niet lukte vanwege het slechte weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.