Even snel een belangrijke mededeling tussendoor

In het licht van “kanker heb je niet alleen”, waar ik weleens eerder iets over heb geschreven wil ik het volgende toch even kwijt.

Laatst hebben Kitty en ik besloten de jungle trek over te slaan vanwege mijn geringe energieniveau. Vijf dagen achtereen maximale inspanning zou te gek zijn. Toch voelde ik mij hierdoor niet helemaal top, wat ik in mijn laatste blog heb beschreven.Kanker heb je niet alleen! Dat blijkt wel uit alle reacties die ik heb mogen krijgen. Mensen noemen mij een held, zijn trots op mij, zijn blij dat ik voor mijzelf op kom, etc… Via WhatsApp, via Facebook of via een reactie onder mijn blog, ze kwamen overal vandaan.

Ik heb niet op iedereen kunnen reageren maar via deze weg wil ik toch even kwijt dat ik heel blij ben met al deze aandacht 😊. Het doet mij enorm goed (dat is nog zachtjes uitgedrukt) om te weten dat er met mij en ons meegeleefd wordt.

Wat het met mij doet kan ik niet omschrijven, alhoewel ik het zojuist wel geprobeerd heb te beschrijven 😅, maar ik put hier enorm veel kracht uit. Ik zou liegen als ik er nu helemaal vrede mee heb maar dit helpt wel! Ik ben op de goede weg.

Hakuna matata werd mij in herinnering gebracht, en zo is dat. Dat mag ik niet vergeten!

Of je nu gereageerd hebt of niet, dank je wel voor het lezen van mijn blog en de interesse die je daarmee toont in mij en mijn struggle met mijn ziekte. Het is hart verwarmend!

Xxx

1 gedachte over “Even snel een belangrijke mededeling tussendoor

 1. Beste Theo
  Ik ben blij dat het jouw helpt dat er aandacht aan wordt besteed aan de ziekte kanker.
  En ik vind eigenlijk dat iedereen daar gewoon recht op heeft want het doet mensen met een ziekte goed.
  ik wens jouw en kitty nog een hele fijne vakantie, en ik lees jouw vlog en nu de vakantie vlog,
  met veel intresse.
  groetjes jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *