Ik kan jouw hulp goed gebruiken!

Dit jaar heeft team Kleine stapjes niet mee gedaan met de Alpe d’Huzes. Vanwege corona is dit evenement ook niet doorgegaan maar dat was niet de reden. De reden waarom wij een jaartje wilde overslaan was omdat we meerdere grote vakanties op de planning hadden staan. Om te beginnen, Guatemala in februari en Italië hartje zomer (wat uiteindelijk niet door is gegaan vanwege corona). 2021 zijn we weer van de partij hadden we bedacht maar gezien de omstandigheden nu denk ik dat dat 2022 gaat worden. De evenementen die we willen gaan organiseren, willen we deze keer zo groots aanpakken dat het waarschijnlijk tegen alle corona regels in zal gaan.. Het zal lastig worden een aantal goede evenementen te organiseren om geld op te halen als we 1,5 meter afstand moeten houden. Ik voel dus aankomen dat we nog een jaartje moeten uitstellen. Dat is niet erg, het is wat het is.

Maar… aangezien er een heleboel evenementen niet doorgaan en de collecte voor KWF ook in aangepaste “corona” vorm gaat plaatsvinden, lopen deze organisaties heel veel geld mis. Geld wat ontzettend hard nodig is voor research naar de ziekte kanker, genezing maar ook naar kwaliteit van leven voor kanker patiënten.
Deze onderzoeken dreigen nu ook het slachtoffer te worden van de corona crisis. Als kankerpatiënt vind ik dit geen goede zaak!

Daarom voel ik de drang om in ieder geval iets te doen. Elke euro telt, wordt goed besteed en gaat 100% door naar KWF.

Dus wil je mij helpen? Klik dan hier –> https://www.facebook.com/donate/614055129484754 (kan ook anoniem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.