13 september

Tot voor kort een dag met een lach en een traan. De geboortedag van Tristan die maar zo kort bij ons mocht zijn. De verjaardag van mijn schoonmoeder maakte het altijd óók een feestelijke dag. Helaas is zij, tot ons grote verdriet, sinds kort niet meer bij ons.

Tristan zou vandaag 24 jaar zijn geworden en Ely 74. Ze hebben elkaar helaas nooit gekend maar ik heb het altijd bijzonder gevonden dat ze allebei op deze dag geboren zijn. Zo waren ze toch met elkaar verbonden op de een of andere manier.

Ook al moeten we ze nu allebei heel erg missen, toch denk ik dat we een glaasje op hun moeten drinken. Laten we het leven vieren en dankbaar zijn dat ze ons leven, ieder op hun eigen manier, verrijkt hebben.

Proost lieve jongen!
Proost ma!

3 gedachten over “13 september

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.