Valentijnsdag 2019

Wij doen niets aan Valentijnsdag! Hebben we nooit gedaan en gaan we ook nooit doen. Persoonlijk vind ik het een commercieel gedoe en ik vind ook dat als je iets voor je lief wilt doen, dan kan dat het hele jaar door. Kitty en ik zijn echt wel romantisch maar hier doen we niet aan mee.

Dit verkondig ik altijd wanneer iemand vraagt of wij iets aan Valentijnsdag doen. Totdat het Valentijnsdag 2019 was geworden… Ik kan nu niet ‘nooit’ meer zeggen ben ik bang.

Gisteren kom ik thuis na een dag werken, lunchen met een vriendin en nog meer werken. De gang is verlicht door twee kaarsjes. Dat ziet er al gezellig uit… De huiskamer is ook gezellig verlicht met een enkel lampje en met nog meer kaarsen. Op de eettafel staan wat tapas-hapjes. Ik word verzocht te gaan zitten en om het allemaal op mij af te laten komen. Dat kan ik wel, dus kom maar op!

Nadat we heerlijk van de tapas hebben zitten knabbelen en hebben zitten keuvelen over onze dag gaat Kitty weer de keuken in. Een heerlijke salade met een biefstukje en wat aardappel-dingetjes (ik weet  niet hoe die heten maar ze zien er uit als slagroom-toefjes) wordt voor mijn neus gezet. Een lekker glaasje rode wijn en natuurlijk het beste gezelschap wat je je maar kunt bedenken tegenover mij… Mijn avond kan niet meer stuk!

Na het toetje hebben we een kopje koffie met een glaasje Amaretto er naast gedronken en toen werd het tijd voor deel twee van de avond. Samen een super romantische en zoete film gekeken waar we allebei bij hebben zitten huilen ;-).

Het was een heerlijke avond, heerlijk voor ons tweetjes! Die pakken ze ons niet meer af maar er is nog meer!!

Kitty had namelijk ook een heerlijk ontbijt op bed bedacht. Ware het niet dat ik vanochtend om negen uur een afspraak had. We hebben er een gezamenlijke brunch van gemaakt, ook gezellig!

Natuurlijk kon ik het daarom niet laten een bloemetje te kopen voor mijn meisje. Niet voor Valentijnsdag maar gewoon omdat ze zo lief is!

Dat was Valentijnsdag 2019 voor ons. Ondanks mijn idee over Valentijnsdag, heb ik toch enorm genoten!

#itsallaboutmakingmemories

2 gedachten over “Valentijnsdag 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.